28 martie 2017

IRINA RIMES - ÎȘI CÂNTĂ „VISELE”



     Irina Rimes (interpretă, compozitoare) - născută la 16 octombrie 1991, în orașul Soroca din Nordul Modovei.
    Inițial, s-a făcut cunoscută în Republica Moldova prin show-ul de talente Fabrica de Staruri. Ajunsă în București este observată  de producători și a semnat colaborarea cu Quantum Music. Din acel moment nu a mai fost decât un pas până la succes; a lansat single-ul Visele, cucerind topurile muzicale timp de săptămâni întregi, devenind imnul verii, cu peste 12 milioane de vizualizări.

  
    Irina Rimes a scris versuri pentru numeroși artiști, printre care și INNA sau Raluka, cu care a colaborat la câteva proiecte muzicale. Cea din urmă i-a devenit chiar prietenă, crezând în talentul ei și simțind că va fi Vocea Anului 2016. Artista și-a continuat drumul în lumea muzicii prin colaborarea cu DJ Sava, pentru piesa I loved you, care a avut și ea peste 7 milioane de vizualizări.

 
     Iubiri Secrete, cel mai recent proiect, este o trilogie plină de emotie, care fascinează și ajunge la fiecare dintre noi. Povestea despre iubirile secrete începe cu piesa Iubirea noastră mută.


    Irina Rimes devine primul artist din România care a lansat o trilogie muzicală; spune povestea unei femei căsătorite, ce dezvoltă o pasiune pentru un bărbat mai tânăr, care împărtășește aceleași sentimente. Cei doi realizează, însă, că relația este imposibilă.
    Prima piesă transmite starea celui îndrăgostit, care se lasă pradă emoțiilor și trebuie să țină greutatea unui secret. Este un dialog imaginar între doi iubiți ce parcă joacă un joc interzis. Relația lor „tăcută” îi consumă pe amândoi și fiecare simte în felul lui ce gust are „fructul interzis”.

    Da ce tu continuă povestea imaginară a iubitei care simte o avalanșă de emoții. Obiectul atracției devine ca un drog, ea este dependentă de el, iar în el reprezintă opusul. Imaginația ei întreține visul despre iubit. 

    În Haina ta, suntem purtați într-o lume în care timpul curge altfel, unde se creează o liniște confortabilă care transmite atât de multe. Iubita devine totuna cu el, dorințele ei sunt transfomate în mod constant sub privirea lui tăcută. Sfârșitul piesei ne măturisește secretul,  totul fiind doar o ficțiune în mintea ei, iar cei doi îndrăgostiți sunt metafora prezentului.

    Pe 14 martie, 2017 lansează piesa Ce s-a întâmplat cu noi - o baladă sinceră de iubire, emoțiile artistei fiind ilustrate prin versurile pline de senzualitate. Piesa spune povestea unor îndrăgostiți care s-au îndepărtat unul de celalalt, iar undeva, de-a lungul drumului, au pierdut cel mai prețios sentiment - Iubirea. 

    Pentru 2017, Irina Rimes pregătește un album nou, cu piese în stilul Visele, dar și melodii pline de emoție ca în trilogia #IubiriSecrete. Va fi un album foarte personal, inspirat din poveștile și experiențele sale de viață.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu